Wildlife

Tanssi/ Performers:

Lyyli Mandelin Urho Mandelin Oiva Mandelin Sanni Giordani Oskari Turpeinen Jarkko Mandelin

Suunnitteleva työryhmä/ Creative team:

Jarkko Mandelin Janne Hast Jukka Huitila Kirsi Gum

Kinetic Orchestran uusin teos Wildlife on hallittu kaaos, jossa 6-vuotias Lyyli Mandelin esittää nuorta nykyaikaista Pulcinellaa. Tyttöä, joka on yhtä aikaa nokkela, ilkeä, herkkä, manipuloiva ja yksinäinen. Commedia dell’arte hahmo Pulcinellan dualismiin löyhästi nojaava Wildlife on esitys, joka perustuu akrobaattiseen ja taitavaan tanssiin, lasten läsnäoloon ja kahdella tasolla vyöryviin tapahtumiin.

Wildlife on synkkä kuvaus nuoren Pulcinellan mielikuvitusmaailmasta, jossa elämä näyttäytyy lapsen silmin oudolta, hallitsemattomalta ja silti jännittävältä. Esityksen tarkoituksena on antaa mahdollisuus käsitellä hankalia tunteita myötäelämällä lapsihahmoja, sekä outoa maailmaa, jossa toiminta on paitsi epärationaalista ja hauskaa myös etäällä oikeasta elämästä.

Wildlife pyrkii lapsiesiintyjistään huolimatta tarjoamaan aikuisille kokemuksen, joka ei tunnu hattaralta. Lasten kautta peilataan aikuisten maailman normeja ja vaatimuksia. Wildlife esityksessä tehdään tanssia ja liikekulttuuria, joka on paitsi oivaltavaa, myös selkeää jatkumoa Kinetic Orchestran edellisille töille. Ryhmälle ominaista ovat päällekkäiset liikelaadut, aggressiivisuus ja huumori, jotka risteävät, kohtaavat ja törmäävät.

Esitykset/Performances:

Perjantai 15.5. Klo 19.00

Lauantai 16.5. Klo 18.00

Sunnuntaina 17. 5 Klo 15.00

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close