I’M LIQUID

25.5. klo 19 & 26.5.2019 klo 15, Stoan teatterisali

Siinä missä Kinetic Orchestran aiemmat teokset ovat tuoneet näyttämölle lapsia, eläimiä ja poliittista satiiria, ammentaa I’m Liquid kamppailulajikulttuurista tarkastellen ihmiseloa ja sen tyhjyyttä sekä oudon liikkeen kuivaa ironiaa. Teoksen nimi viittaa kamppailulajielokuvista tuttuun metaforaan kehon muuntumisesta vedeksi.

Teoksessa ovat mukana myös budolajeista tutut vyöt, joita käytetään läpi teoksen kehon painon manipulointiin. Tanssijoihin asennettu kahva keskellä vartaloa mahdollistaa toisten siirtelyn, painovoimaa uhmaavat lennot sekä liikkeellisen sinfonian virtaan antautumisen. Samalla teoksessa on alati läsnä myös toinen totuus. Teoksen musiikki luo ostoskeskuksen tunnelmaa, joka kulutuksen ja pinnallisuuden ilmentymänä on mitä mainioin inspiraation lähde ironiselle suhteelle niin omaan kuin muidenkin olemiseen.

I’m Liquid

Koreografia Jarkko Mandelin & työryhmä

Esiintyjät Oskari Turpeinen, Sanni Giordani, Iiro Näkki, Anni Koskinen

Äänisuunnittelu Janne Hast

Valosuunnittelu Jukka Huitila

Tuotanto Kinetic Orchestra & Taideosuuskunta Apinatarha

Tukijat TAIKE & SKR

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close